park Slikken van Flakkee

Een revolutionair eco-recreatiepark dat 100% zelfvoorzienend is
Doorsnede B flat.jpg
Doorsnede B flat.jpg

press to zoom
Een met de natuur
Een met de natuur

Alle huizen bieden een geweldig vrij zicht over de kreek en de omliggende natuur. Alle huizen zijn op het zuiden georiënteerd en zo gericht op de zon. De natuur komt tot je voordeur en terras!

press to zoom
Plattegrond
Plattegrond

Het krekensysteem van de Slikken van Flakkee bieden een spectaculaire setting voor een vakantie.

press to zoom
1/8
Op vakantie midden in de natuur van de Zeeuwse delta!

Vakantiepark de Slikken van Flakkee biedt een fantastische beleving van op vakantie zijn. Het park is gelegen aan een systeem van kreken, eilanden, rietlanden en moerasbossen, maar ook direct aan de Oosterschelde. Daarnaast zijn alle cottages volledig gericht op de natuur en heeft iedere cottage een vrij uitzicht op de omliggende natuur. Hierdoor waant u zich ver weg van de bewoonde wereld en kunt u heerlijk tot rust komen.

 

Om hier extra op in te gaan is het park opgedeeld in drie 'doelgroepgebieden', gebieden speciaal ingericht voor een type vakantieganger. Zo zijn de cottages voor gezinnen gesitueerd dichtbij de belangrijke facaliteiten zoals het zwembad en de speeltuinen, maar bieden ze ook een veilige speelomgeving. De rustzoekers-cottages zijn daarentegen aan de randen van het park gelegen en bieden zo veel mogelijk privacy. Vanuit je cottage is geen andere cottage zichtbaar en doordat de natuur tot aan je voordeur komt krijg je het ultieme rustgevoel.

 

Naast een slim ontwerp van het park zijn de cottages ook nog zeer ingenieus vormgegeven. Ze spelen met preciezie in op de omgeving, zo zijn ze allen gericht op het zuiden waardoor de serre/wintertuin en het terras altijd van de zon kunnen genieten. Ook zijn alle cottages gebouwd van lokale bouwproducten. Als klap op de vuurpijl is het park energie-neutraal, iedere cottage wekt zijn eigen energie en warmte op, dat via ingenieuze systemen opgeslagen en verdeeld wordt.